29.07.2024 - 30.07.2024
Trainer
Laura Elly NAGHI
Tip curs
Sală
Grup țintă

Persoane interesate să dobândească calitatea de formator, precum şi tehnicile de pedagogie. Programul se adresează atât persoanelor care şi-au dobândit competenţele de formator pe căi informale şi doresc să şi le verifice, cât şi persoanelor care doresc să devină formatori.

Obiectivele cursului

Obiectivele programului constau în:

  • Însușirea diferitelor tehnici de formare și adaptabilitatea acestora în funcție de grupul țintă
  • Promovarea programelor de îmbunătățire a calității în domeniul formării profesionale
  • Identificarea nevoilor de formare, autorizarea dosarelor la CNFPA și promovarea programelor
Tematica
  1. Pregătirea formării
  2. Realizarea activității de formare
  3. Evaluarea participanților la formare
  4. Aplicarea metodelor și tehnicilor speciale de formare
  5. Marketing-ul formării
  6. Proiectarea programelor de formare
  7. Organizarea programelor și a stagiilor de formare
  8. Evaluarea, revizuirea și asigurarea calității programelor și a stagiilor de formare.
Investiție

Investiția include suport de curs din partea trainerului pe durata parcurgerii cursului, precum si diploma de participare.

Detalii curs

Programul de Formator oferă posibilitatea de a dezvolta abilităţile necesare pentru realizarea şi susţinerea unor sesiuni de instruire interactive şi stimulante, aplicând tehnici de formare în funcţie de particularităţile învăţării la adulţi.

Cursul se va desfășura în urmatarea perioada

- 29 iulie 2024, in intervalul orar 08:30-14.00

- 30 iulie 2024, in intervalul orar 08.30-14.00

 

Nr. de ore
10
Detalii Trainer

Laura Elly NAGHI - Are o experienţă de 20 ani în domeniul pedagogic şi al instruirii profesionale, fiind implicată în proiecte de dezvoltare personală şi profesională în domeniul financiar. A susţinut ateliere/cursuri de tehnici de Motivare, Tehnici de Comunicare, Fundamente ale asigurărilor şi Consiliere Personală pentru studenţi. Absolventă a ASE Bucureşti, specializarea Administrarea Afacerilor, Laura ocupă din 2007 poziţii de coordonare în domeniul formării profesionale. Doctor în domeniul Finanţe - Asigurări cu o experienţă de peste 20 ani în domeniul formării profesionale a adulţilor. A finalizat studii post-doctorale în cadrul ASE Bucureşti în domeniul asigurărilor. Are mai multe cărţi publicate în domeniul financiar, articole BDI şi participări la conferinţe internaţionale în mod frecvent. Trainer autorizat ANC, cu certificări internaţionale, a participat la  elaborarea de manuale de formare profesională specifice pieţelor financiare nebancare. Susţine prezentări în cadrul evenimentelor organizate în piaţa financiară, inclusiv proiecte de educaţie financiară în rândul elevilor (gimnaziu, liceu) si profesori preuniversitari.

Locatie
Str. Popa Petre nr.24, sector 2 Sediul ISF
Preț cu TVA
595 RON
Înscrie-te la curs