20 June 2024

Institutul de Studii Financiare a organizat și în acest an, în perioada 19 - 20 iunie 2024, Școala de Vară a Pieței de Capital, aflată deja la cea de-a IV-a ediție. În cadrul evenimentului, au fost invitați în calitate de traineri domnul Adrian CODIRLAȘU care a prezentat un subiect de foarte mare actualitate Introducere în clasa activelor digitale” și doamna Simona FĂTU care a discutat despre „Impactul sustenabilității climatice asupra strategiei de dezvoltare a companiilor”.

Școala Pieţei de Capital este un eveniment gratuit adresat în special profesiilor menţionate în regulamentele din domeniu, oferind posibilitatea de conformare la cerințele de formare profesională continuă pentru anul 2024, prin acumularea a  minimum 15 ore de formare profesională continuă, în conformitate cu dispozițiile Regulamentului Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) nr. 28/2020.

În cadrul evenimentului au fost prezenți 26 de participanți, printre care se numără administratori, membri în consiliile de supraveghere și, în general, persoane din conducerea executivă, persoane ce dețin poziții de management de mijloc și de linie, persoane cheie din companii, incluzând, fără a se limita la: ofițerul de conformitate/persoana care îndeplinește funcția de conformitate, persoane de evaluare și administrare a riscurilor/ managementul riscurilor, control intern/ conformitate, persoana fizică consultant de investiții, persoana fizică ce prestează serviciul de investiții, audit intern, actuari etc. 

-