22 Noiembrie 2022

Institutul de Studii Financiare în parteneriat cu Universitatea „Babeș-Bolyai” prin Facultatea de Business din Cluj-Napoca vă invită în data de 12 decembrie 2022, ora 12:00 la Seminarul de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF. Seminarul cuprinde prezentări interactive pe subiectul carierei și prezentări de studii de caz, aspecte tehnice și practice din domeniul asigurărilor, pieței de capital, pensii.


Invitați speciali la sesiunea din 12 decembrie:

Conf.univ.dr. Laura Elly NAGHI, Doctor în domeniul Finanţe - Asigurări cu o experienţă de peste 20 ani în domeniul formării profesionale a adulţilor. A finalizat studii post-doctorale în cadrul ASE Bucureşti în domeniul asigurărilor. Are mai multe cărţi publicate în domeniul financiar, articole BDI şi participări la conferinţe internaţionale în mod frecvent. Trainer autorizat ANC, cu certificări internaţionale, a participat la  elaborarea de manuale de formare profesională specifice pieţelor financiare nebancare. Susţine prezentări în cadrul evenimentelor organizate în piaţa financiară, inclusiv proiecte de educaţie financiară în rândul elevilor (gimnaziu, liceu) si profesori preuniversitari.

Mihai HART are o experiență profesională vastă în asigurări. Se regăsește în această industrie din anul 1998, în aria de vânzări (directe, indirecte, management. A trecut prin toate rolurile subordonate (agent, inspector + echipa de agenti), care i-au îmbunătățit experiența în relația cu echipa sa.
În momentul de față ocupă funcția de director de agenție din anul 2006. A asistat la patru procese de rebranding și fuziune, inclusiv schimbarea metodelor de vânzare a asigurărilor și promovare (multe dintre ele nu se mai potrivesc zilelor noastre). 

Coordonatorul acestui seminar din cadrul Universității “Babeș-Bolyai” - Cluj-Napoca – Facultatea de Business este domnul profesor Marius-Dan GAVRILETEA.

 

-